Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ξεπετάξτε το διάβασμα! Δημήτρης Μπούκας, Θεοφάνης Μπούκας, Ροδιανή Βορεάδου. Επιμορφωτική Συμβουλευτική Α.Ε.

Ξεπετάξτε το διάβασμα! Δημήτρης ΜπούκαςΘεοφάνης ΜπούκαςΡοδιανή Βορεάδου. Επιμορφωτική Συμβουλευτική Α.Ε. 2006.

Αυτό το επαναστατικό βιβλίο που βρίσκεται στα χέρια σας, περιλαμβάνει μια εκτεταμένη συλλογή από τους επιτυχημένους και άμεσα εφαρμόσιμους τρόπους για την επιτυχία. Το βιβλίο αυτό δεν περιλαμβάνει θεωρία ούτε εξηγεί τους τρόπους. Ανοίξτε οποιαδήποτε σελίδα, εφαρμόστε τον τρόπο και "θερίστε" αμέσως τα αποτελέσματα!
Σε ποιους απευθύνεται:
- Σε μαθητές - Σε φοιτητές - Σε εκπαιδευτικούς (δασκάλους και καθηγητές) - Σε γονείς, που θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους - Ακόμα και σε επαγγελματίες, που χρειάζεται να διαβάζουν ή έχουν να κάνουν δράσεις που μπορεί να μην τους είναι πάντοτε ευχάριστες - Σε όσους αναζητούν μια καινούργια ζέση για τη ζωή!

Σκοπός του βιβλίου:
- Να "ξεπετάτε" το διάβασμα (και τις εργασίες) γρήγορα.
- Να απορροφάτε τις πληροφορίες και να μπαίνετε στη δράση γρήγορα, εύκολα και με το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
- Να γίνεστε καλύτεροι... και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή!

Συλλογικό έργο. Ξεπετάξτε το διάβασμα! Συλλογικό έργο, Δημήτρης Μπούκας, Θεοφάνης Μπούκας, Ροδιανή Βορεάδου. - 1η έκδ. - Αθήνα : Επιμορφωτική Συμβουλευτική Α.Ε., 2006. - 167σ. · 24x17εκ.

Διακίνηση: Χριστάκης. Κεντρική διάθεση: Μεταμόρφωσις Συμβουλευτική ΕΠΕ.
ISBN 960-631-659-9, ISBN-13 978-960-631-659-3 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί] € 15,21 (Τελ. ενημ: 3/6/2010). Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6,5%.

Συμβουλευτική [DDC: 158]
Ανάγνωση (Εκπαίδευση) [DDC: 372.4]

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά ένα βιβλίο με πρακτικές συμβουλές, που βοηθούν πολύπλευρα. Το έχω εδώ και 2 χρόνια και τα δυο παιδιά μου άσχολούνται και τλειώνουν τα μθήματά τους πολύ πιο γρήγορα. Εχουν και λίγο παραπάνω χρόνο για παιχνίδι.

    Θα μου άρεσε αν μπορούσαν και εκπαιδευτικοί να το εφαρμόζουν στην τάξη γιατί είναι δύσκολο για τους γονείς να προσπαθούν μόνοι στο σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή